" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

03 April 2009

TDM Kembali Bersemangat.....

Nampaknya Tun Dr Mahathir (TDM) telah kembali bersemangat untuk menyambung perjuangan dengan cara beliau. Sekarang Najib telah ditabalkan secara rasminya sebagai PM Malaysia yang ke-6. Oleh itu TDM sudah rasa selesa untuk kembali kepangkuan UMNO.

Beliau akan turun ke Bukit Selambau pada Isnin ini bagi merayu pemilih menyokong calon BN Datuk S Ganesan. Anaknya (Mukhriz Mahathir) berkata TDM akan menghadiri Perhimpunan Rakyat sebelum pemilih mengundi.

Mukhriz juga berkata, "pelantikan Datuk Seri Najib Tun Razak sebagai PM dijangka membawa kestabilan politik, ekonomi dan kelangsungan sosial. Najib akan ikut teladan yang baik oleh ayahnya yang memegang jawatan PM ketika berlaku krisis politik dalam negara".

Apakah dengan semua ini, UMNO telah kembali kepangkal jalan?

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA