" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

23 April 2009

Benar Atau Tdak Isu Manohara?

Malaysiakini telah melaporkan seorang kerabat Kelantan didakwa mencederakan isterinya Manohara Odelia Pinot, bekas model muda Indonesia. Mengapa cerita ini timbul disaat negara kita sedang menghadapi keadaan politik yang sedang berkocah?

Sekiranya benar, ini amat memalukan negara kita terutamanya negeri Kelantan. Tapi bagi saya, cerita yang sebegini terutama ianya timbul disaat politik negara sedang berkocah, sebenarnya sukar untuk dipercayai dengan mudah.

Apakah ada agenda lain yang bertujuan merosakkan nama baik dan pada masa yang sama turut menjerat keluarga Di Raja Kelantan? Ataupun ada pemimpin2 politik yang cuba cetuskan isu bagi mengalih perhatian rakyat dinegara ini?

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA