" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

28 April 2009

Dr. Mansor Osman Calon PR DUN Penanti

Bekas Setiausaha Politik Datuk Seri Anwar Ibrahim, Dr. Mansor Osman akan bertanding di kerusi DUN Penanti mewakili PR. Beliau merupakan Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan Negeri Pulau Pinang. Pengumuman telah dibuat oleh DSAI di Yayasan, Aman, Penanti di bahagian Permatang Pauh sebentar tadi.

Dr Mansor, 56, merupakan bekas pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM). Beliau merupakan antara pesaing utama untuk menjadi calon PKR pada PRK berkenaan. Dr Mansor menjadi pilihan utama memandangkan beliau tidak dicalonkan mewakili PKR sebagai senator oleh DUN Pulau Pinang.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA