" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

15 April 2009

10 ADUN Ponteng Sudah Kembali

Nampaknya cuma sekejap boikot yang mereka anjurkan. Bila bos baru mereka (Najib) mengeluarkan arahan, mereka terus akur. Punca sebenar tidak juga kita ketahui.

Kesemua 10 ADUN BN termasuk bekas MB, Datuk Seri Idris Jusoh, menghadiri semula sidang DUN Terengganu pagi ini. Datuk Rosol Wahid (Ajil) berkata, Presiden mereka telah memberi jaminan tentang keselamatan mereka.

Episod ini berlaku akibat daripada kononnya team bekas MB (Idris Jusoh) akan membawa usul undi tidak percaya kepada MB sekarang (Ahmad Said). Adakah isu ini akan reda begitu saja....?

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA