" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

02 April 2009

P/Lah,"Terserah Kepada Tuanku", Najib pula, "Terima Kasih"

P/Lah hari ini menghadap Yang di-Pertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin di Istana Negara bagi menyerahkan surat melepaskan jawatan sebagai PM dan memohon perkenan Seri Paduka Baginda melantik Datuk Najib sebagai penggantinya. Jawapan beliau semasa diajukan soalan oleh wartawan hanyalah "Terserah kepada Tuanku".
Najib pula tiba di Istana Negara untuk menghadap Seri Paduka kira2 setengah jam selepas P/Lah meninggalkan istana. Selepas mengadakan pertemuan dengan Seri Paduka kira2 45 minit, Najib meninggalkan istana tanpa menjawab sebarang soalan daripada pemberita mengenai pertemuan empat mata mereka. Perkataan yang keluar dari mulut beliau semasa ditanya oleh wartawan hanyalah "Terima kasih".

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA