" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

08 April 2009

Gagal Bukan Bermakna Rakyat Tolak Pepimpinan Najib

Menteri Keris berkata Kegagalan BN merampas kerusi DUN Bukit Selambau daripada pembangkang bukan bermakna rakyat menolak kepimpinan baru negara yang kini di bawah pimpinan Najib.

Habis kita nak buat macam mana untuk menunjukkan bahawa rakyat menolak kepemimpin Najib? Kalau begitu, bubarkan DUN Perak kerana terbukti rakyat masih menerima Nizar !

Ataupun, tolong bagi jalan kearah membawa usul undi tidak percaya terhadap Najib. Kalau itu tidak boleh diterima, mintalah parlimen dibubarkan bagi membuktikan apa sebenarnya yang rakyat mahukan besertakan untuk menyelesaikan kekusutan yang sedang melanda negara kita ini.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA