" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

10 April 2009

Azilah Dan Sirul Kemuka Rayuan

Cif Inspektor Azilah Hadri yang dijatuhi hukuman mati semalam memfailkan notis rayuan hari ini melalui peguamnya J. Kuldeep Kumar.

Manakala Koperal Sirul Azhar Umar pula diwakili peguamnya Ahmad Zaidi Zainal akan membuat rayuannya pada Isnin ini.

Sebelum ini, Azilah (33), dan Sirul (37), dibicarakan bersama-sama Pengarah Eksekutif Pusat Penyelidikan Strategik Malaysia (MSRC), Abdul Razak Abdullah Baginda (48), yang dituduh bersubahat membunuh Altantuya.

Bagaimanapun satu kejadian menggemparkan telah berlaku pada 31 Okt tahun lepas dimana beliau (Abdul Razak) telah dilepas dan dibebaskan tanpa perlu membela diri setelah pihak pendakwaan gagal membuktikan elemen penting dalam pertuduhan bersubahat.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA