" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

03 March 2009

TV3 Suku Gemar Di Liwat UMNO

Sudah hampir seminggu stesen penyiar swasta itu memainkan isu 'ucapan derhaka' seorang ahli Exco Kerajaan Negeri kepada Sultan Kedah kononnya. Maklumat berhubung perkara itu diterima oleh Pemuda Umno negeri khususnya Setiausaha pergerakan itu melalui satu surat layang.

Apa yang melucukan, hingga saat ini Pemuda Umno negeri dan TV3 Suku gagal mendedahkan butiran spesifik tuduhan mereka. Terbukti Pemuda Umno tidak mempunyai apa2 untuk didedahkan kecuali sehelai surat layang tanpa nama, tanpa alamat, tanpa kredibiliti dan tanpa akauntabiliti.

MB Kedah menyatakan, Pemuda Umno sebagai 'gembala kerbau' kerana hanya tahu berbuat bising. Tuanku Sultan pun tahu yang buat kerja ni orang bodoh.

"Hari tu mereka (Pemuda Umno) melompat di Parlimen, kepung Karpal Singh. Tempik macam nak runtuh Parlimen tu, Karpal Singh jentik pun tidak. Patutnya jatuh Karpal Singh tu dikerjakan mereka. Ini buat bising macam gembala kerbau!" sindir beliau.

Buat masa ini TV3 Suku akan terus rela di liwat dan membuktikan kepada penonton akan kebodohannya untuk memperbodohkan orang kampung. Isu tanpa kredibiliti akan terus dimainkan asalkan kerajaan negeri Pakatan Rakyat dapat diburuk-burukkan.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA