" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

21 March 2009

Norza Mangsa Ke-2 Reform Najib?

Dalam masa Menteri Keris menafikan adanya Team A dan B,desas-desus telah kedengaran yang Dato' Norza juga tidak dibenarkan bertanding pada pemilihan parti minggu depan. Sumber dalaman parti UMNO menyebut keputusan telah dibuat untuk menghalang Ketua Pemuda UMNO Wilayah Persekutuan itu, yang menhadapi dengan 2 tuduhan melakukan rasuah untuk tujuan kempen pemilihan.

Dengan ini, beliau adalah pemimpin ke-2 yang dilarang untuk bertanding di dalam pemilihan parti setelah Mohd Ali Rustam di halang dari bertanding untuk jawatan no.2 parti itu oleh Lembaga Disiplin.

Dato' Norza merupakan orang kuat kepada Khairy menantu P/Lah. Sudah semakin teserlah, tindakan2 yang telah diambil oleh Lembaga Disiplin terhadap kedua-dua pemimpin itu dan amaran kepada beberapa yang lain adalah sebagai satu usaha pembersihan penyokong2 kuat Khairy dan P/Lah.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA