" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

21 March 2009

Sah ! YB Fairus Letak Jawatan

Fairus Khairudin meletakkan jawatannya sebagai Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang 1 dan sebagai anggota exco negeri itu berkuatkuasa 8 April depan, kata Ketua Menteri, Lim Guan Eng di Pulau Pinang, hari ini. Fairus bagaimanapun akan kekal sebagai ADUN kawasan Penanti dan juga anggota PKR.

Semalam, Lim dilaporkan berkata, beliau meluluskan permohonan cuti Mohamad Fairus Khairuddin atas permintaan penasihat PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim. Beliau bagaimanapun enggan mendedahkan sebab2 YB Fairus meletak jawatan tersebut.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA