" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

25 March 2009

PKR Dan PAS Hantar Memo Suhakam Hari Ini!

PKR dan Pas akan menghantar memorandum mengenai pengatungan permit akhbar milik 2 parti berkenaan, Suara Keadilan dan Harakah ke Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (Suhakam) hari ini (25/3).

Memorandum berkenaan akan dihantar oleh Ketua Penerangan KeADILan Tian Chua dan Ketua Penerangan Pas Mahfuz Omar yang mana kedua mereka mengetuai pengeluaran 2 akhbar berkenaan. Selain itu, Ketua Pemuda Pas Pusat dan Naib Ketua Angkatan Muda KeADILan Khairul Anuar Ahmad Zainudin serta beberapa pemimpin utama PR akan hadir.

Para pembaca dan pengedar Suara keADILan dan Harakah serta penyokong PR diminta untuk turut hadir untuk memberi sokongan di Menara Tun Razak di Jalan Raja Laut (berhadapan Bangunan DBKL)pada jam 2 petang untuk memberi sokongan.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA