" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

14 March 2009

Sang Penguasa Semakin Mengganas.....

Majlis Bandaraya Ipoh (MBI) telah mengeluarkan notis supaya pemilik plak peringatan yang dibina di kawasan di bawah "pokok demokrasi" di Lebuh Istana di sini supaya merobohkan plak tersebut dalam tempoh 24 jam.

Notis itu dipercayai ditampal semalam pada pokok yang berlangsungnya sidang tergempar DUN yang diadakan oleh pihak PR pada 3 Mac lalu.

Setiausaha DAP Perak, Nga Kor Ming pada satu sidang akhbar di sini, menunjukkan rakaman yang sempat dirakam melalui kamera litar tertutup yang memaparkan imej seorang lelaki bertukul besi sedang memecahkan plak berkenaan.

Pemuda Sosialis DAP akan menyerahkan rakaman ini dan membuat laporan polis Isnin ini supaya tindakan diambil ke atas pihak yang bertanggungjawab.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA