" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

19 March 2009

Guan Eng Nafi Timbalan KM Dipecat

Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng hari ini menafikan desas desus kononnya timbalannya Mohamad Fairus Khairuddin telah dipecat. Beliau yang juga Ahli Parlimen Bagan dan Setiausaha Agung DAP, telah mengulas mengenai isu ini.

Beliau berkata, "Setiausaha politik saya telah menghubungi YB Fairus untuk bertanyakan mengenai perkara itu, bagaimanapun dia menafikan telah berhenti. Saya tahu perkara ini tersebar melalui SMS. Tetapi saya tidak mahu membuat sebarang spekulasi mengenai ini. Saya menafikan khabar angin yang mengatakan dia telah keluarkan barang2 dari pejabatnya. Hubungan saya dengan YB Fairuz masih baik".

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA