" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

24 March 2009

Buku 'Saya Pun Melayu' Oleh Zaid Ibrahim

Buku 'Saya Pun Melayu' yang mengisahkan perjalanan politiknya sebelum dan selepas dipecat daripada Umno telah dilancarkan hari ini. Buku ini adalah catatan peribadi beliau yang turut mengupas pelbagai isu lain seperti Raja dan Perlembagaan, maruah serta ketuanan Melayu.

Turut hadir pada majlis itu ialah DSAI, TGNA dan bekas Ketua Hakim Negara Tun Salleh Abas. Sebuah buku bertajuk 'Kemilau Peribadi Nik Abdul Aziz Nik Mat' oleh Abdul Shukur Haron dan Annual Bakri Haron turut dilancarkan pada majlis berkenaan.

Zaid juga berkata beliau akan mengumumkan hasratnya untuk memasuki mana2 parti politik pada masa yang bersesuaian.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA