" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

14 March 2009

Syed Hamid Tak Gentar Kena Saman


Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Syed Hamid Albar berkata beliau tidak gentar dengan saman yang difailkan oleh Anggota Parlimen Seputeh Teresa Kok Suh Sim terhadap beliau.

Beliau berkata, "Dia boleh bagi pendapat apa yang dia nak. Pada saya tindakan yang diambil oleh polis adalah satu tindakan yang berasaskan undang2 dan kita tidak mengambil tindakan dengan sewenang-wenangnya.

Soalnya kita tak perlu berasa gentar dan khuatir. Apa yang dia nak lakukan, dia tak berpuas hati, dia nak guna proses mahkamah kita akan berhadapan dengan proses itu. Saya banyak kali dah disaman orang. Selagi saya menjalankan tugas untuk negara saya tak berasa khuatir."

yeols: Cayalah Pak Hamid, demi untuk negara ke.., untuk menyelamatkan parti, perut ataupun kroni? Memang lah engko tak gentar selagi puaka2 engko masih lagi 'berkuasa'..., semuanya dijamin selamat......

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA