" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

07 March 2009

Satu Tamparan Kepada Polis

Banyak pihak merasakan Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan dan Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Wira Muhammad Sabtu Osman perlu meletakkan jawatan serta merta kerana tindakan polis yang keterlaluan di dalam tindakan mereka terhadap peserta yang berarak membantah perlaksanaan PPSMI petang tadi.

PM, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi sendiri telah mengakui adanya desakan yang kuat daripada rakyat khusunya orang Melayu yang sedang memberi perhatian terhadap perkara terbabit.

Beliau berkata, "Saya harap keputusan ini akan dibuat segera. Kalau tidak nanti tekanan2 dan tindakan2 NGO akan berterusan dan akan menjadi isu yang lebih besar".

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA