" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

04 February 2009

Suasana Sekarang Bertambah Memeningkan.....

UPDATE(6:45pm):Terkini:MB Perak sudah kelihatan keluar dari Istana Kinta selepas mengadap Sultan Perak bagi meminta perkenan pembubaran DUN Perak.Buat masa sekarang masih belum ada maklumat yang betul2 tepat,kerana bila ditanya,beliau menyerahkan segalanya diatas kebijaksanaan Baginda untuk menyelesaikan kemelut yang bertambah memeningkan ini. 

Gambar diatas telah membuktikan Kerajaan PR Perak telah dipermainkan.Dengan ini,BN kini memiliki 31 kerusi sementara PR pula 28 kerusi.Menurut Najib, Jamaluddin, Mohd. Osman dan Yit Foong masih kekal sebagai wakil rakyat Bebas tetapi akan memberi sokongan kepada BN dalam sidang DUN termasuk sesiapa sahaja yang bakal dilantik Menteri Besar Perak.Najib berkata, beliau akan mengadap Sultan Perak dalam masa terdekat bagi memaklumkan perkara itu.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA