" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

13 February 2009

7 April P'raya di Bkt Gantang & Bkt Selambau

PRK Parlimen Bukit Gantang di Perak dan DUN Bukit Selambau, di Kedah akan diadakan serentak pada 7 April depan. Tarikh penamaan calon pula bagi kedua-dua kerusi tersebut ditetapkan pada 29 Mac.

Pengumuman tersebut dibuat oleh Pengerusi SPR, Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof selepas mempengerusikan mesyuarat suruhanjaya itu di Putrajaya pagi tadi. Ini bermakna kedua-dua PRK itu akan diadakan selepas perhimpunan agung Umno yang bakal menyaksikan pemilihan pucuk pimpinan parti terbesar orang Melayu itu. Perhimpunan agung Umno dijadualkan berlangsung dari 24 hingga 28 Mac depan.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA