" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

16 February 2009

Peguam Minta Kes Altantuya Dibicara Semula

Peguam seorang tertuduh kes pembunuhan wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu menimbulkan sedikit kegemparan apabila memohon Abdul Razak Abdullah Baginda dibicarakan semula. Kamarul Hisham Kamaruddin yang mewakili koperal Sirul Azhar Umar mengemukakan permohonan agar ketiga-tiga tertuduh asal kes itu - termasuk penganalisis politik itu yang digugurkan daripada membela diri. Seorang lagi tertuduh, cif inspektor Azilah Hadri - kedua-dua anggota polis ini daripada Unit Tindakan Khas (UTK). Kamarul Hisham menyatakan demikian ketika menyampaikan hujahan di akhir kes pembelaan di Mahkamah Tinggi Shah Alam.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA