" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

16 February 2009

Esok GMP Serah Memo Pada Semua MP

Gerakan Memansuh PPSMI (GMP) yang dipimpin oleh Dato Dr. Hassan Ahmad akan menyerahkan memorandum kepada semua ahli Parlimen Malaysia di bangunan parlimen esok, 17 Februari. Menurut Setiausaha GMP, Hasni Abas, penyerahan memo tersebut akan dibuat pada pukul 10.00 pagi. Tambahnya, turut mengiringi Dato' Dr Hassan Ahmad pada hari esok ialah Sastrawan Negara A Samad Said dan Pakar Matematik dan Sains, Dr Shahril Mohd Zain.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA