" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

16 February 2009

Pihak Tertentu Berniat Jahat

Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim yakin isu pengedaran foto atau video bogel, Adun Bukit Lanjan, Elizabeth Wong Keat Ping digunakan pihak tertentu yang tidak bertanggungjawab untuk tujuan politik.

Beliau berharap rakyat khususnya di negeri Selangor tidak terus membuat keputusan sebelum pihak polis mengeluarkan hasil penyiasatan terhadap laporan yang dibuat oleh Elizabeth.

Beliau yakin terdapat sekumpulan orang yang tidak bertanggungjawab dan berniat jahat sedang mengedarkan beberapa keping gambar peribadi Elizabeth yang juga exco Pelancongan, Alam Sekitar dan Hal Ehwal Pengguna.

"Beliau pun sudah memberi keterangan mengenai perkara itu kepada saya dan membuat laporan polis. Kita menyerahkan perkara ini kepada pihak berkuasa untuk melakukan penyiasatan secara bebas dan adil," katanya.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA