" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

10 February 2009

Nizar ke pejabat, bertembung dengan Zambry?

MB PR di Perak, yang enggan mengiktiraf kerajaan baru BN, terus bertugas seperti biasa dengan mengetuai barisan exco negeri ke pejabat rasminya.Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin menuju ke bangunan Setiausaha Kerajaan Negeri pagi yang telah dikawal oleh sekumpulan anggota polis unit pencegah rusuhan FRU.Sementara barisan exco kerajaan BN akan mengangkat sumpah di Istana Iskandariah, Kuala Kangsar di depan Sultan Perak.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA