" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

09 February 2009

Adun PR Boikot Angkat Sumpah Exco Esok

Pengerusi Kelab Penyokong (BBC) Kerajaan PR,yang juga Adun Titi Serong,Drs. Lhalil Idham Lim berkata,"seluruh Adun PR akan memboikot Majlis Angkat Sumpah Exco Kerajaan Perak yang baru esok.Sebelum ini saya menerima seberkas surat jemputan kepada semua Adun PR untuk majlis angkat sumpah Exco Perak haram pada 10 Februari.Berpandukan kepada reaksi rakyat dalam demonstrasi aman dan tragedi Kuala Kangsar 6 Februari lalu,saya menjangkakan majlis angkat sumpah Exco tersebut kemungkinan akan dipindahkan ke tempat yang lain,".

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA