" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

05 March 2009

Lagi 4 Penjenayah Di Tembak Polis

Polis menembak mati empat penjenayah yang dikehendaki dalam kejadian tembak-menembak di persimpangan Jalan Kuala Krai-Gua Musang di sini pagi ini.

Ketua Polis Kelantan Datuk Abdul Rahim Hanafi berkata, kejadian berlaku kira2 pukul 7.45 pagi setelah polis mendapat maklumat mengenai pergerakan penjenayah itu pada pukul 6 pagi dan mengekori kereta mereka. Kesemua penjenayah itu diburu polis kerana dipercayai terlibat dalam beberapa kes jenayah harta benda dan kekerasan.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA