" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

09 February 2009

Terkini:Arumugam Letak Jawatan Exco,Kekal Adun

Anggota Exco Kedah V Arumugam hari ini mengumumkan letak jawatan sebagai Exco tetapi masih kekal sebagai ADUN kawasan Bukit Selambau.Perkara itu diumumkan oleh Menteri Besar, Datuk Seri Azizan Abdul Razak.Sementara itu, sumber2 pejabat menteri besar berkata, Azizan akan menghadap Sultan kedah jam 5 petang ini,untuk memaklumkan peletakan jawatan Arumugam sebagai exco, berkuatkuasa semalam (8 Februari).

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA