" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

11 February 2009

Lompat Parti Tak Akan Berlaku di Selangor

MB, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim berkata, kerajaan PR di Negeri Selangor masih utuh ketika perbuatan melompat parti semakin menjadi-jadi seperti yang hangat diperkatakan sekarang.

Menurut beliau, kemungkinan untuk berlaku perbuatan melompat parti ada sedikit. Namun ia tidak sedikit pun dapat mengugat kerajaan PR di Negeri ini.Semua parti dalam PR memahami bagaimana kita mesti menjaga maruah ahli dan parti kita supaya tidak ada Adun boleh melompat parti ke sana dan ke mari. Kesan yang sangat buruk kepada parti dan PR seperti yang berlaku di Negeri Perak dan ini merupakan satu pengajaran.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA