" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

09 February 2009

Al Fatihah Buat Hj Roslan Shaharum

Saya merakamkan ucapan takziah di atas kematian Ahli Parlimen Bukit Gantang, Haji Roslan Shaharum tengah hari tadi.Baru semalam sempat berbual mesra dengan beliau di kediaman rasmi MB Perak.Saya bersama Sdr Azmin Ali,Shamsul Iskandar dan Hj Osman,bersolat jenazah di mesjid Mesjid Cangkat Larang,Lahat, Batu Gajah.Al Fatihah buat sahabat dan rakan seperjuangan YB Roslan dan moga ahli keluarga beliau tetap bersabar menerima dugaan ini.


ANWAR IBRAHIM

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA