" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

06 May 2009

Solat Hajat Tetap Diteruskan

Walaupun beberapa tangkapan telah dibuat oleh kerajaan BN pimpinan Najib keatas pemimpin serta aktivis PR, namun perhimpunan bagi membuat solat hajat tetap diteruskan. Malam ini 2 lokasi adalah di Dataran Merdeka bagi memberikan solidariti ke atas penahanan Naib Presiden PAS, Mohammad Sabu dan di Surau Hitam, Ampangan , Seremban Negeri Sembilan.

Solat hajat di Dataran Merdeka dianjurkan oleh Solidariti Menyokong PR Perak dan Bantahan Penahanan Mohammad Sabu. Manakala di Seremban pula ianya dianjurkan oleh Badan Perhubungan PAS Negeri Sembilan.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA