" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

19 May 2009

Masaalah Najib Semakin Bertambah

UBN khususnya di Perlis telah menerima tamparan hebat dari ahli mereka sendiri akibat daripada lebih kurang 1ribu ahli mereka telah bertindak melompat keluar daripada parti itu. Dikhabarkan mereka yang melompat itu akan menyertai PKR. Nampaknya masaalah Najib sudah semakin bertambah.

Adakah ianya memang berpunca daripada pelantikan Datuk Seri Md Isa Sabu (MB Perlis) sebagai pengerusi Umno negeri yang baru menggantikan Datuk Seri Shahidan Kassim (bekas MB) pada 24 April lalu?

Seorang bekas pemimpin Umno bahagian Kangar telah mengisytiharkan keluar parti itu bersama-sama kira2 1ribu ahli pada bulan lalu. Seorang pemimpin Umno bahagian tersebut (yang mahu namanya dirahsiakan) telah mengesahkan perkara itu memang berlaku.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA