" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

26 May 2009

Polis Beraksi Lagi!

Polis menahan 5 orang daripada sebuah syarikat pengendalian acara apabila mereka sedang mendirikan khemah bagi perasmian puasa sunat dan mogok lapar di hadapan Wisma DAP di Ipoh serta merampas sebuah belon gergasi yang bernilai kira2 RM2000 yang terpapar tulisan Daulat Tuanku pagi tadi.

Majlis tersebut dijangka dirasmikan oleh MB Datuk Seri Nizar Jamaluddin dan Speaker V. Sivakumar. Rakyat Perak diseru beramai-ramai menyertai puasa sunat dan mogok lapar yang akan diadakan selama 3 hari sehingga hari Khamis bagi tujuan meneruskan desakan pembubaran DUN. Gangguan polis terhadap acara berorientasikan rakyat hari ini adalah yang terbaru.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA