" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

07 May 2009

Senarai AP/ADUN Yang Ditahan Polis

UPDATE: 4.30pm- Pengarah Strategi Pilihanraya PKR yang juga Ahli Parlimen Batu, Tian Chua ditahan polis di belakang bangunan sekretariat kerajaan Perak sewaktu cuba menyambut kehadiran wakil2 rakyat PR yang akan keluar dewan selepas perasmian sebentar tadi.

Mat Sabu, Janice, Zuraidah dan beberapa yang lain telah dibebaskan, menurut Tian Chua. Mereka dibebaskan berperingkat-peringkat.

berita sebelumnya:-
Antara mereka adalah:-

Zuraida Karuddin (AP Ampang)

Salehuddin Ayub (AP Kubang Kerian)

Khoo Puoy Ting (ADUN Ayer Keroh)

Jenice Lee (Adun Teratai

Tian Chua (AP Batu)

Tey Kok Siong (Adun Bahau)

Dr Mujahid Rawa (AP Parit Buntar)

Dr D. Jeyakumar (AP Sg Siput)

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA