" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

11 May 2009

Nizar Mempengerusikan Meeting Exco Malam Ini

Datuk Seri Ir Mohammad Nizar Jamaluddin yang telah disahkan oleh mahkamah tinggi sebagai MB Perak akan mempengerusikan mesyuarat Exco pertamanya pada pukul 11 malam ini.

Ia telah disahkan oleh Datuk Ngeh Khoo Ham yang merupakan Exco Kanan dalam kerajaan PR sehingga awal Februari lalu. Beliau berkata, "Kami akan adakan mesyuarat Exco pukul 11 malam dan selepas itu kami akan adakan sidang media. Esok pihak kami akan mempersembahkan permohonan untuk menghadap Raja Muda Raja Nazrin".

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA