" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

21 May 2009

30 Julai Dengar Rayuan DSAI

Mahkamah Persekutuan telah menetapkan 30 Julai untuk mendengar rayuan DSAI bagi mencabar keputusan berkaitan kesahihan pemecatan beliau dari jawatan TPM dan Menteri Kewangan pada 1998. Beliau mencabar kesahihan pemecatan tersebut kerana ianya tidak menuruti lunas Perlembagaan. Sebelum itu beliau mengemukakan saman terhadap keputusan pemecatan beliau yang dibuat oleh Tun Dr Mahathir (TDM) tetapi telah diketepikan.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA