" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

04 February 2009

Terkini Dari Perkarangan Istana

Kereta SultanPerak sudah memasuki pekarangan Istana Iskandariah, Kuala Kangsar. Tak pasti siapa didalamnya, tapi apabila wartawan Malaysiakini menghubungi aku, minta tolong cover, aku percaya...Sultan Perak sudah bersedia menunggu kedatangan Nizar untuk memperkenankan pembubaran Dewan Undangan Negeri.

Pagi tadi, aku memburu cerita tentang kehilangan Timbalan Speaker DUN, YB Hee Yit Foong. Dah tau dimana dia berada, tapi kena rahsia dulu. Kesian dia...dan aku minta semua orang jangan balun dia. Semuanya ada kena mengena dengan RM50 juta yang dikatakan oleh Fauzi Muda. Dari awal aku katakan, aku tak percaya Fauzi Muda...dan tunggu la.aku akan ceritakan bagaimana Fauzi Muda terlibat dalam kes ini.

Aku masih mencuba macam mana nak pulihkan Perak Express, tapi mungkin susah sikit, kecuali gunakan server Bloggersnetworkmalaysia. Mungkin juga host server kena kowtow dengan SB.

Mat Saman Kati
Prima Maya
BloggersNetwork@Malaysia

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA