" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

02 February 2009

SPR bermesyuarat esok

PUTRAJAYA: Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) akan bermesyuarat esok bagi menentukan status dua Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Perak, Kapten (B) Mohd Osman Jailu dan Jamaluddin Mohd Radzi yang dilaporkan meletak jawatan semalam.

Pengerusinya, Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof berkata, perkara itu perlu dibincangkan dengan teliti berikutan terdapat percanggahan fakta yang ketara hingga menimbulkan kekeliruan.

Katanya, mesyuarat berkenaan akan mengambil kira pelbagai aspek, termasuk dari sudut perundangan bagi memastikan keputusan yang akan diambil tidak menimbulkan sebarang implikasi.

1 comment:

Anonymous said...

Diharap pertandingan sebegini akan bagus untuk semua rakyat Perak. Kalah menang memang dah Adat pertandingan, dapat lagi wang saku masuk kali ini, janganlah mengalah dahulu kawan nanti wang sakunya tidak ada.Siapa nak bantu kawan kalau wang saku nya tiada? Let us play the game.Harap masyuarat ini ada pertandingan. Yeh...yeh..yeh
duit datang.

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA