" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

04 February 2009

Jamaluddin, Osman sertai Umno, Nasaruddin pula kembali ke Umno

UPDATE(5:15pm):Adun Behrang Jamaluddin Mohd Radzi dan Adun Changkat Jering, Osman Jailu akan menyertai Umno. Menurut The Star, kedua-duanya kini dalam perjalanan ke Putrajaya. Manakala MStar melaporkan Adun Bota, Datuk Nasaruddin Hashim kembali semula ke pangkuan Umno.Sebelum ini, semua Adun dan MP BN telah diarahkan menemui Timbalan Perdana Menteri, DatukSeri Najib Tun Razak di Putrajaya.Najib juga dijadual mengadakan sidang akhbar pada jam 4 petang ini. 

Adun Bota yang dikatakan di culik pagi tadi juga dimaklumkan berada di Putrajaya sekarang ini.Adun Jelapang merangkap Timbalan Speaker DUN Perak juga di katakan turut bersama disana.BN sudah cukup jumlah Adun untuk menjatuhkan Kerajaan PR di Perak setelah 4 Adun dari PR telah melompat kepada BN secara terbuka & rasmi hari ini.Najib berkata beliau akan berusaha mengadap Sultan Perak secepat mungkin.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA