" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

07 January 2009

TVAntara, Saluran Informasi Terbaru PR

Pada 5 Januari 2009, Gabungan PKR, PAS & DAP melalui Pakatan Rakyat maju setapak lagi dengan pelancaran sebuah saluran alternatif secara dalam talian yang boleh diakses melalui: http://www.tvantara.com/
TVAntara ditubuhkan melalui kerjasama Unit Penerangan Parti PKR, PAS & DAP, sebagai alternatif kepada saluran media sedia ada yang dilihat semakin hari tegar memutarbelitkan berita dari pihak Pakatan. Selaras dengan kepesatan Teknologi Maklumat yang semakin berkembang, Visi TVAntara antara lain memaparkan Koleksi terbaru Visual, Video, Audio dan berita perkembangan politik Malaysia dengan jujur, adil dan bebas.

Menjelang hari Pembuangan Undi pilihanraya kecil P036 Parlimen Kuala Terengganu, Pasukan Media TVAntara turut berkampung di sana untuk membuat liputan mengenai perkembangan terkini yang berlaku secara “live” kepada anda dari sana.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA