" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

09 January 2009

Kuala Terengganu: AMK kesan pengundi hantu

Semalam saya, Fariz Musa Timbalan Ketua AMK dan beberapa rakan telah mengesan beberapa lokasi pengundi hantu di Kuala Terengganu.

Antaranya, apa yang mengejutkan saya ialah kewujudan 20 pengundi di sebuah pasaraya yang bernama pasaraya Hock Kee Seng di Pekan Kuala Terengganu.

Ketika menemui ‘boss’ pasaraya berkenaan, beliau mengatakan pasaraya berkenaan tidak mempunyai penghuni yang bermaustautin didalam berkenaan. Apabila ditunjukan senarai nama yang dicetak, beliau langsung tidak mengenali nama-nama yang dicetak didalam senarai pengundi berkenaan.

Lagi yang mengejutkan apabila di kediaman nenek Fariz sendiri yang mempunyai seorang pengundi yang berumur 82 tahun berdaftar di rumah berkenaan.

Siapa pengundi berkenaan? Fariz telah mendapat pengesahan dari keluarga beliau bahawa beliau berketurunan melayu. Namun pengundi yang berusia 82 tahun yang berdafta di kediaman nenek Fariz ialah seorang bernama dari bangsa cina.

Pelik dan ajaib!

Samsul Iskandar(Ketua AMK Pusat)

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA