" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

05 January 2009

Laman Israel lapor 11 askar Zionis mati

Pelbagai laman web tidak rasmi milik Zionis-Israel melaporkan ramai tentera Zionis-Isreal yang terbunuh dalam serangan balas Hamas. Antara 11 yang terbunuh, salah seorang merupakan askar yang berpangkat tinggi. Jumlah kematian sebenar juga tidak dilaporkan.

Kebanyakan sumber laporan adalah daripada unit rawatan rapi hospital di Ber Sabu. Informasi-informasi ini dikawal rapi oleh pihak Zionis-Israel bagi mengelakkan media, doktor dan hospital mendedahkan jumlah kematian sebenar.

Laman web Zionis Israel turut menyatakan seorang doktor di hospital Suraka Israel yang dikhususkan untuk menangani kematian tentera Zionis Israel melaporkan sebanyak 6 tentera mati dan telah dibawa keluar.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA