" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

15 January 2009

Roket Katyusha menghantui Israel


Tiga roket Katyusha ditembak dari Lubnan dan jatuh ke kawasan Galilee di utara Israel namun tiada sebarang kerosakan atau mangsa yang tercedera.Sumber Yahudi berkata beberapa orang penduduk masih terkejut dengan peristiwa itu manakala tentera darat itu bertumpu ke kawasan tersebut bagi menentukan lokasi sebenar letupan.
Siren penggera berbunyi dua kali dari Kiryat Shmoneh dan sekitarnya sebagai manakala Kementerian Pertahanan Israel mengarahkan penduduk-penduduk supaya mendapatkan perlindungan jika mereka mendengar siren atau bunyi letupan.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA