" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

26 January 2009

Menghadiri Konvensyen Penghayatan Islam..
Saya tak sempat nak mengapdate blog saya 2-3 hari ini sebab saya mengikuti Konvensyen Penghayatan Islam yang di anjurkan oleh Pari keADILan Rakyat bertempat di Ampang Pecah,Kuala Kubu Bharu,Selangor D.E.Saya memohon maaf diatas kesulitan ini......Sekarang saya dah berada dirumah kembali dan terus membuka laptop.Selamat menyambut Tahun Baru Cina dari Pro Reform kepada semua Kaum Tiong Hwa.Diatas ini saya sertakan beberapa foto yang sempat diambil.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA