" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

13 January 2009

Awas Taktik Jahat Cyber Trooper's !!!

Taktik terkini cyber trooper's dikesan pagi ini iaitu dengan mewujudkan klon web yang mendapat sambutan para bloggers dan juga penyokong Pakatan Rakyat.Diharap para netter's berhati-hati apabila mengakses web klon kerana pihak kami berjaya mengesan taktik terbaru cyber trooper's.

Apabila korang log in ke mana-mana forum web klon, password korang akan diakses oleh webmaster web klon dan ini akan memudahkan cyber trooper's mengakses akaun korang yang menggunakan password yang sama.Berhati-hati untuk semua dan selamat berjaya pada cyber trooper's.

--
Sent from Gmail for mobile | mobile.google.com
(Topeng Perak)

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA