" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

14 January 2009

Briged Al-Qassam berjaya menghalang kemaraan musuh

Batalion Izzeddin El-Qassam(sayap tentera kanan Hamas) mendedahkan mujahidin telah berjaya menghalang kemaraan musuh yang ketika itu sedang menuju timur bukit Kasyif yang terletak di selatan semenanjung Gaza dan mereka telah memusnahkan beberapa mekanisma musuh.
Ketika ditemui oleh Pusat Maklumat Palestin mereka berkata: ” Allah Ta’ala dengan segala kelebihannya dan taufiqnya terhadap mujahidin, pada tepat pukul 7 malam hari Selasa(13/1/2008) Skuad Al-Qassam telah berjaya menghalang kemaraan musuh di lembah bukit Kasyif di selatan Gaza, selepas merosakkan sepuluh mekanisma ketenteraan musuh yang sedang menuju Gaza. Para mujahidin telah menyerang dan memanjangkan serangan sehingga berjaya memusnahkan kenderaan mereka”.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA