" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

12 January 2009

39 orang doktor masuk ke Gaza.

Terkini:Jawatankuasa Kerajaan Menentang Sekatan Israel berkata seramai 39 doktor Arab dan Mesir telah dibenarkan masuk ke Gaza melalui Rafah pada hari Sabtu dengan 11 trak penuh dengan ubat-ubatan.

Alaa al-Batta jurucakap jawatankuasa berkata lagi sebanyak 5 ambulans turut dibenarkan masuk hasil sumbangan Algeria, Libya, dan Kesatuan Doktor Arab.
Bagaimanapun tiada bantuan makanan dibenarkan masuk dan menggesa Mesir membuka sempadan Rafah dengan mutlak. Beliau berkata lagi Mesir harus menyegerakan bantuan ubatan dan makanan untuk membantu mangsa kekejaman Israel.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA