" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

11 January 2009

KeADILan kecam polis...!!!

Ketua Penerangan Parti Keadilan Rakyat, Tian Chua mengecam tindakan polis menahan seramai 21 orang aktivis anti-Israel dalam himpunan vigil anjuran Gabungan Anti Perang di Kuala LUmpur semalam.

Tindakan tersebut sebenarnya mengundang kebencian kerana seluruh dunia kini mengadakan himpunan aman mengecam keganasan Israel ke atas Palestin, katanya.

Beliau berkata demikian ketika berceramah di Markas KeADILan Cabang Tiga dekat sini semalam.

Beliau memberi amaran kepada kerajaan BN agar tidak mengambil isu tersebut hanya untuk kepentingan politik semata.

Sebaliknya semua pihak perlu bersama-sama untuk memberi tekanan kepada Israel dan Amerika Syarikat supaya menghentikan serangan ke atas Palestin, katanya.


No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA