" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

03 January 2009

Obama sama dengan yang sebelumnya...?

Semua masyarakat yang cintakan kedamaian menaruh harapan yang tinggi kepada Presiden baru Amerika ini.Rupa-rupanya 2x5 juga.Nampaknya Obama juga telah 'diprogramkan' oleh Rejim Yahudi ini.
"Barack Obama di hadiahkan t-shirt oleh Datuk Bandar Sderot , Eli Moyal sementara Menteri Pertahanan Israel, Ehud Barak (kiri ) melihat selepas memeriksa roket buatan sendiri Palestin yang di tembak ke arah penempatan tersebut tahun lepas."

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA