" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

16 January 2009

Majlis Makan Malam Pemimpin Pakatan Rakyat Bersama Kaum Cina di Kuala Tganu - malaysiakini

Kuala Terengganu - Satu Majlis Makan Malam bersama masyarakat Cina telah diadakan di Dun Bandar.Restoran Ocean telah dipilih dan menyaksikan terhimpunya lebih dari 3ribu orang memenuhi ruang kecil ini...Rakyat dari serata K.Terengganu dan dari pelbagai Bangsa berkumpul bersama-sama untuk mendengar Amanat dari Pimpinan-Pimpinan Atasan Pakatan Rakyat.


Antara yang hadir ialah Dato Seri Anwar Ibrahim,Dato Husam Musa,YB Tian Chua,YB Saifuddin Nasution dan YB Azmin Ali serta ramai lagi.Kehadiran wakil dari Pakatan Rakyat yang mana ketika ini isu Perkauman bagi memecahkan Gabungan Pakatan Rakyat dilihat tidak memeberi kesan kepada Pimpinan dan Rakyat.

Antara isi ucapan dari Dato Seri Anwar dan Dato Husam menarik perhatian dikalangan mereka yang hadir.Isu semasa yang melibatkan ekonomi dan Janji UMNO/BN diperkatakan dan dilihat berasas kepada Rakyat.

Dato Seri Anwar dan Dato Husam bergegas pulang awal bagi memenuhi jadual mereka dibeberapa tempat yang melihatkan RAKYAT melaut memenuhi semua tempat ceramah.Tidak mengira dimana sahaja pasti Rakyat akan hadir.Ini menunjukan KEKUATAN dan PENGARUH PAKATAN RAKYAT itu masih ada.

Gambar - gambar.....

Gambar bersama Masyarakat Cina....Bersama Rakyat di Kg Tanjung...No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA