" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

30 January 2009

Ceramah Khas Mesra Rakyat di Bota Kanan Malam ini

Ceramah Khas Mesra Rakyat di Stadium Bakri Rais, Bota Kanan malam ini.Nasarudin akan hadir yang antara lainnya bagi menjelaskan kepada rakyat di kawasannya mengenai pendirian beliau keluar Umno dan menyerta Parti Keadilan Rakyat(PKR).


Nasarudin berkata, ia dianjurkan oleh PKR.Turut hadir ialah Penasihat PKR dan Ketua Umum Pakatan Rakyat, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Menteri Besar Perak, Datuk Seri Ir. Mohd. Nizar Jamaluddin.


Ketika ditanya soal moral dengan tindakan beliau, Nas memberitahu, dari segi demokrasi beliau ada hak untuk berbuat demikian.Tetapi apabila melompat,beliau perlu kembali kepada pengundi untuk menjelaskan kenapakah beliau berbuat demikian.


Bagaimanapun jelas beliau, jika ramai tidak bersetuju, wakil rakyat terbabit perlu melepaskan jawatan dan bertanding lagi.Tetapi,kalau dari aspek perundangan pula..., itu adalah satu halangan.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA