" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

01 August 2009

Tangkapan Demi Tangkapan!

Terbaru buat masa ini, tangkapan akan di lakukan ke atas sesiapa sahaja yang memakai baju berwarna hitam atau merah. Kira2 200 orang ditahan setakat ini di sekitar Kuala Lumpur manakala kira2 3,000 orang berhimpun di Masjid Negara untuk berarak menuju ke Istana Negara.

200 orang aktivis dari Masjid Jamek menuju ke Masjid Negara. Polis melepaskan gas pemedih mata dan beberapa orang aktivis telah dipukul. Kira2 200 aktivis yang rata-ratanya wanita turut melaungkan 'Mansuh ISA' di Sogo. Mereka bersiap-sedia menuju ke Istana Negara.

foto di dalam


No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA