" Ya.. Allah.., berilah hidayat, hifazat dan maghfirahMu kepada pemimpin kami Imam Mahadi Al-Muntazar walau di mana baginda berada. Selamatkanlah baginda, bantulah baginda, begitu juga para pejuang Islam yang akan bergadai nyawa di sisinya. Ya.. Allah.., selamatkanlah seramai mungkin umat ini dari fitnah dan sihir Dajjal. Ya.. Allah.., bantulah kami menghadapi gelombang-gelombang ujian yang bakal mendatang "


INFO TERKINI GEMPA BUMI SABTU 3 MARCH 2012
8.20 pm -
Gempa bumi kuat bermagnitud 6.7 skala Richter telah berlaku di Tenggara Kepulauan Loyalty. Pusat gempa bumi tersebut terletak di latitud 22.1 Selatan longitud 170.5 Timur - 6403km Tenggara Tawau, Sabah :- JMM
PRO REFORM VIDEO - Piring Terbang..?

25 August 2009

65 Peratus Keluar Mengundi Sehingga 3 Petang

BUKIT MERTAJAM, 25 Ogos (Bernama) -- Seramai 13,172 orang atau 65 peratus daripada 20,290 pengundi berdaftar telah keluar mengundi dalam pilihan raya kecil bagi kerusi Dewan Undangan Negeri Pulau Pinang kawasan Permatang Pasir sehingga 3 petang Selasa.

Pengundian yang bermula 8 pagi tadi ditutup pada pukul 5 petang. Menurut jurucakap Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), menyifatkan bilangan yang keluar mengundi setakat ini sebagai menggalakkan. Pilihan raya itu melibatkan pertandingan satu lawan satu antara Rohaizat Othman, 38, dari Barisan Nasional (BN) dan Mohd Salleh Man, 52, dari PAS.

No comments:

HIMPUNAN ARTIKEL-ARTIKEL SEBELUMNYA